jeugdverslag

Argus 1 op dit moment koploper in Landelijk B.

Wederom was het reizen voor de jeugd van Argus. Iedereen had weer een uitwedstrijd.

Argus 1 was op bezoek in Huissen waar het tweede team van Hutaf op hun wachtte. Fleur Hoogeveen moest haar eerste verlies partij incasseren, maar hierna liet ze weer zien waarom ze kopvrouw is van het team, ze won de andere twee wedstrijden gewoon weer. Liecke Greven wist wel al haar drie partijen te winnen en Tiemo Laban won er net al Fleur twee, ook het dubbel was voor Argus en dat betekende na een 2-4 tussenstand dat het 2-8 voor Argus is geworden.  Hierdoor staat Argus op de eerste plaats in deze poule.

Argus 2 had een autoritje naar Apeldoorn waar de Veluwe 1 speelt. Justin van der Laan en Thije Greven wonnen hun drie wedstrijden, Danielle Storteboom moest met 1 gewonnen partij genoegen nemen. Het dubbel werd verloren. Dit betekende dat Argus met 7 punten weer naar huis mocht rijden. Eindstand dus 3-7.
Dit team staat gedeelde eerste in de poulesamen met Kampenion. Deze tegenstander is volgende week op bezoek.

Argus 3 was op bezoek in Hengelo waar Vitesse ’33 1 speelt.  Roos Veen  wist helaas net haar eerste wedstrijd niet te winnen, maar de volgende twee pakte ze keurig wel. Marijke Takens wist haar eerste wedstrijd voor Argus te winnen, de andere twee verloor ze helaas nog wel. Annelien Greydanus moet nog even wennen in deze klasse en bleef helaas met lege handen staan vandaag. Het vaste en goede dubbel Roos/Annelien was wederom goed voor een punt. Hierdoor werd er met 6-4 verloren.
Dit team staat gedeeld vijfde op dit moment in de poule

Argus 4 moest richting Friesland, naar Kollum om precies te zijn. Hier was Nordic 1 de tegenstander. Robin Schuur wist alle drie de wedstrijden te winnen. Samuel Hanning wist 1 partij te winnen en Aafke Greydanus ging helaas met lege handen terug naar Harkstede.
Dit team staat nu op een derde plaats in de poule.

Volgende week is er een thuiswedstrijd, deze begint om 11.00 uur en niet zoals meestal 13.30!!  de zaal is vanaf 10.00 uur geopend.