jeugdverslag

Alle argus teams al vroeg op pad bij voor de wedstrijd.

Aan gezien alle argus jeugd teams een uitwedstrijd hadden en er drie team in het land spelen waren ze allemaal al vroeg op pad om op tijd te zijn voor hun  wedstrijd.

Argus 1 ging op bezoek bij BIT.NL 1 uit Ede en er werd goed gewonnen met 3-7. Fleur Hoogeveen wist wederom al haar drie wedstrijden te winnen, Liecke Greven won er twee en Tiemo Laban won er 1. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus

Argus 2 en 3 kwamen allebei in actie in Hilversum al om 11.00 uur in de ochtend.

Argus 2 moest tegen het vierde van Hilversum en deden hier goede zaken. Ze wonnen met 2-8. Zowel Thije Greven als Thimothy Wong wisten al hun  drie wedstrijden te winnen. Danielle Storteboom had af en toe pech dat de game niet haar kant op viel en wist er toch nog een te winnen. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus.

Argus 3 trad aan tegen Hilversum 3,  Hier speelde Marijke Takens haar eerste wedstrijd voor Argus en moest nog wel een beetje wennen aan het landelijke niveau. Ze kwam helaas niet tot winst.
De kopman van vorige week Bas van der Graaf kwam deze keer ook niet tot winst.
Roos Veen wist uiteindelijk nog wel twee keer te scoren voor Argus.
Helaas verloor Argus 3 dus met 2-8.

Argus 4 speelde ook hun eerste competitie wedstrijd deze week en wel tegen buitenpost 2. ER werd met 6-4 verloren. Zowel Dani Rodriquez-Barba en Robin Schuur wisten 2 partijen te winnen. Helaas ging Samuel Hanning met lege handen naar huis.

Volgende week wordt er wederom een uitwedstrijd gespeeld.