jeugdverslag

Argus 1 haalt doelstelling!

Nadat vorige week maar liefst 11 Argus spelers zich geplaatst hebben voor de kwartfinale voor de Nederlandse Jeugdmeerkampen in Almere begin december was het deze week voor de eerste drie teams van Argus spannend of ze voor de Play off of play down moeten gaan spelen de laatste drie weken.

Argus 1 had de moeilijke taak om tegen Hutaf 1 ( de huidige nummer twee)in ieder geval vijf punten te proberen te scoren. De jongens deden dit met veel inzet en zeer goed spel en hierdoor werd er zelf gewonnen met 3-7. Zowel Maurice Storteboom, Caspar van Rooijen en Timon Strijbosch wonnen er ieder twee. Hierdoor zijn ze zelfs derde geworden in hun poule en spelen dus om de bovenste vier plekken in Landelijk C.

Argus 2 staat ruim bovenaan in deze klasse en lieten zien dat dit niet voor niets is, ze wonnen met 2-8 tegen Nordic 1. Scott van Kampen won er drie, Lars Nieborg 2 en Tiemo Laban ook 2 en het dubbel ging ook mee naar huis.. Hiermee spelen deze jongens in de play off in de eerste klasse.

Argus 3 nam het op tegen Appelscha 1 en verloren met 6-4. Melissa Halmingh won er 2, Danielle Storteboom en Remco Bosma ieder 1. Hierdoor moet dit team spelen in de play down in de eerste klasse.

Argus 4 speelde uit tegen Delta impuls en verloren met 7-3. Alleen Liecke Grevn wist al haar drie partijen te winnen.

Argus 5 had een thuis wedstrijd tegen Dedemsvaart 2 en verloren nipt met 4-6. Valentijn Versluis was goed voor twee punten, Annelien Greydanus nam een punt voor haar rekening en het dubbel was ook voor dit team.

Argus 6 speelde uit tegen Doto 2 en wonnen met 2-8. Roos Veen won er drie, Mark Ottens en Tim Harmsen ieder twee .

Argus 7 had ook een uitwedstrijd tegen Nordic en wel het tweede team. Argus 7 liet zien waarom ze bovenaan staan en wonnen met 2-8. Justin van der Laan won er drie, Raffie Mulder en Roos Ubels ieder twee en ook hier werd het dubbel gewonnen.

Verder werd er ook nog mini-competitie gespeeld: helaas waren hiervan de uitslagen nog niet bekend bij het schrijven van dit stuk.