Jeugdverslag

Gezelligheid in de Borgstee
.

Alle argus jeugd teams  speelden deze ronde thuis dus het was lekker gezellig.

Argus 1 speelde tegen Hilversum 1 . Dit team stond met 1-3 achter maar kwam toen op stoom want het werd  7-3 voor Argus . Fleur Hoogeveen won al haar drie wedstrijden, Liecke Greven en Tiemo Laban wonnen er ieder twee.

Argus 2 had  Gttc 1  ( Groningen) op bezoek, ook dit team stond met 1-4 achter, maar speelde de tweede helft ook beter, helaas werd er toch nog met 6-4 verloren. Thije Greven wist heel knap al zijn drie wedstrijden te winnen. Danielle Storteboom zorgde voor het vierde punt.

Argus 3 trad aan tegen De treffers 3 uit Klazinaveen, dit team doet het erg goed en stevent zo af op de eerste plaats in deze poule. Het werd 10-0 voor Argus. Zowel Justin van der Laan, Roos Veen en Soeverain N`yudi wisten alle drie de partijen te winnen en ook het dubbel was voor Argus

Argus 4  deed eigenlijk wat de eerste twee teams ook deden:: achter staan met 1-3 en dan op stoom komen want  tegen Dttc1 ( uit Appingedam) werd er uit eindelijk toch gewonnen met 6-4.. Bas van der Graaf won al zijn drie wedstrijden, Douwe Kruizenga was goed voor 2 punten en Het laatste punt werd gemaakt door Robin Schuur.

Argus 5  speelde tegen het friese Nordic 1 en deden het omgekeerde van de andere teams: dit team stond met 4-1 voor maar verloren helaas  met 4-6. Samuel Hanning won er twee, Dani Rodriquez Barba  een en het dubbel was ook voor het  onze jongens.

Volgende week is er wederom geen competitie in verband met  ranglijsttoernooien in het verre Tilburg, daarna volgen  er nog drie ronden competitie.