Jeugdverslag

Argus jeugd speelt allen uit.
.

Team 1 speelde in Terborg tegen Hercules 1 . Thuis werd er nog een 5-5 behaald maar nu moesten ze hgenoegen nemen met 2 punten. Er werd verloren met 8-2. Fleur Hoogeveen nam de punten voor haar rekening.
.
Team 2 was te vinden in Klazinaveen en speelde tegen de Treffers `70 2 en ook dit team moest genoegen nemen met 2 punten. Ook zij verloren met 8-2. Hier werden de punten binnen gehaald door Thije Greven.

Team 3 was in Finsterwolde en deden wel goede zaken om boven aan te blijven staan. Ze wisten met 1-9 te winnen tegen Oldambt 1. Roos Veen en Justin van der Laan wonnen er ieder drie. Annelien Greydanus twee en ook het dubbel werd gewonnen.

Team 4 speelde in Groningen tegen Gttc 2 en ook hier werden hele goede zaken gedaan, dit team wist zelfs met 0-10 te winnen. Verantwoordelijk voor alle punten waren: Bas van der Graaf, Douwe Kruizinga en Robin Schuur.

Team 5 was in Appingedam en speelde tegen Dttc `78 en verloren nipt met 6-4. Samuel Hanning scoorde twee keer , Lennie Tromp en Guus Meijer ierder een keer .

De komende twee weekenden zijn er geen competitie wedstrijden, wel zijn er drie toernooien waar Argus spelers aan meegaan doen.
Zaterdag 20 oktober spelen Aafke Greydanus en Bas Van der Graaf het ranglijsttoernooi in Hoorn . Een dag later mogen alle 8 B- spelers ook in Hoorn hun kunsten laten zien.
Vervolgens wordt er dan op zondag 28 oktober in Harkstede door 14 spelers gestreden voor een plekje in de kwartfinale van de Nederlandse Jeugd Meerkampen.