Jeugdverslag

Argus jeugd competitie alweer op de helft.

Alle teams speelden een uitwedstrijd maar dan weer niet alleen want allen de plaatsen Dokkum en Assen werd aangedaan door de 5 jeugdteams.

Team 1 speelde uit in Dokkum tegen hun eerste team en wederom werden de punten gedeeld. 5-5  dus. Fleur Hoogeveen wist twee partijen te winnen en Tiemo Laban en Liecke Greven   namen een puntje mee naar huis. Het dubbel werd ook door Argus gewonnen.
Dit team staat in de middelmoot in het landelijk B . Op dit moment op de vierde plek.
.
Team 2 speelde in Assen tegen hun eerste team. Team 2 had het moeilijk deze middag en was er niet altijd goed met het hoofd bij en er werd verloren met 7-3.  Thije Greven en Danielle Storteboom wisten nog ieder een partij te winnen. Ook het dubbel werd gewonnen.
In deze poule zitten 8 teams en daarom moet er nog twee wedstrijden gespeeld worden endaarna gaat er  gespeeld  worden in de play off/down. Voor Argus 2 zal  dit de play down gaan worden.

Team 3 was ook in Assen opbezoek en speelde tegen het tweede team van Assen. Argus wist met 3-7 te winnen.  Alle drie,(Roos Veen, Justin van der Laan en Soeverain N`yudi) wisten er twee te winnen.
Dit team staat op de helft van de competitie ruim boven aan en heeft 5 punten voorsprong op de nummer twee in de noordelijke divisie

Team 4 was op bezoek in Dokkum en speelde tegen het 2de team. Argus wist met 4-6 te winnen. Douwe Kruizenga en Bas de Graaf wonnen er ieder twee en Robin Schuur nam een puntje mee. Hier werd het dubbel ook gewonnen.
Argus 4 doet goed mee in de 1ste klasse en staat op dit moment nummer twee in de poule.

Team 5 was te vinden in Assen en speelde daar tegen Assen 3. Helaas werd er weer met grote cijfers verloren. Alleen Samuel Hanning wist een puntje van de tegenstander af te snoepen. Het werd 9-1. Argus staat daarmee onderaan in de poule op de 8ste plaats in de 2de klasse.