Jeugdverslag

Volle bak in de Borgstee in Harkstede

Alle jeugdteams speelden een thuis wedstrijd deze week.
Team 1 kwam uit tegen Swift Deventer 3 en deelden net als de vorige wedstrijd de punten: 5-5.  Na een middag mooi en goed tafeltennis deed Fleur Hoogeveen goede zaken en wist ze alle drie te winnen. Tiemo Laban en Liecke Greven hadden iets minder geluk en wonnen er ieder een

Team 2 speelde tegen  SMD 1 uit Winterswijk. Ook hier waren net als bij team 1 prachtige wedstrijden te zien  en werden er vele 5-setters uit het vuur gesleept, maar helaas kon dat niet altijd in een winstpartij omgezet worden en  werd er met 3-7 verloren. Thije Greven won 2 partijen en Danielle Storteboom zette de derde partij op haar naam.

Team 3  doet het uitstekend in de noordelijke divisie. Deze week was Fttc 1 uit Franeker op bezoek. Dit team was helaas met twee spelers naar Harkstede gekomen en dus waren de eerste drie punten alvast in the pocket. Maar ook met de andere twee spelers hadden Annelien Greydanus, Justin van der Laan en  Souverain N`yudi geen problemen en zo werd er wederom met 10-0 gewonnen.

Team 4 speelde twee wedstrijden dit weekend, vrijdag werd de uitgestelde wedstrijd tegen Gttc2 gespeeld, Argus won dit met 8-2. De punten werden gemaakt door: Bas van der Graaf en Robin Schuur ieder drie en Douwe Kruizenga twee.
De dag erna was Fttc 2 de tegenstander en ook nu werd er met 8-2 gewonnen. Nu waren Bas en Douwe  goed voor drie punten en bleef Robin op 1 punt steken. Ook het dubbel werd gewonnen.

Team 5 heeft last van blessures en kwamen maar met twee spelers, gelukkig had de tegenstander ook problemen  en waren ook met twee spelers. De tegenstanders waren Oldambt 2. Er werd helaas met 2-7 verloren. De tegenstanders waren net een beetje sterker deze keer.

Volgende week zijn er weer thuiswedstrijden en zullen de wedstrijden beginnen om 12.30 ipv 13.30, dus ouders en ander belangstellenden kom gerust een keertje kijken om  een leuk middagje Tafeltennis te zien!