Jeugdverslag

Tafeltennissers Argus jeugd weer uit de startblokken! Vorige week is de tafeltennis competitie alweer begonnen, na 1 a 2 keer trainen moesten de meeste teams gelijk weer aan de slag in de competitie. Het aantal teams is gewijzigd, spelers zijn in een ander team terecht gekomen en er zijn een aantal spelers elders aan een team toegevoegd zodat zij beter op hun eigen nivo kunnen spelen. Team 1 bestaande uit Tiemo Laban, Liecke Greven en Fleur Hoogeveen(overgekomen van Ttv Emmen) spelen nu in Landelijk B. De eerste wedstrijd kwamen ze toch al gelijk goed uit de start blokken en speelden ze gelijk tegen Kampioenskandidaat Hercules. Liecke en Fleur wonnen allebei twee wedstrijden enTiemo won er een. Deze week speelde dit team niet ivm internationale verplichtingen van de beide dames. Team 2 komt uit in Landellijk C en bestaat uit: Thije Greven, Danielle Storteboom en Pien Kamps. Voor dit team is het de uitdaging om zich te gaan handhaven zonder hun twee sterspelers van vorig seizoen. De eerste wedstrijd werd tegen Kampenion uit Kampen met 2-8 verloren. Thije en Danielle waren goed voor de punten. Deze week werd er uit gespeeld in Enschede en ondanks dat ze met een invaller uit het derde team nodig hadden werd er wel heel keurig 5-5 gespeeld en er had zelfs nog wel iets meer ingezetten. Hier werden de punten door Thije en Danielle gescoord, ieder twee. En invaller Justin van der Laan won er 1. Team 3 komt door hun kampioenschap van vorig seizoen nu uit in de Noordelijke Divisie. Dit team bestaat uit: Roos Veen, Annnelien Greydanus, Justin van der Laan en Soeverain Nyudi ( over gekomen van Actief/Vries). De eerste wedstrijd deed dit team gelijk al goede zaken en won met 8-2 van Oldambt 1 met 8-2. Roos en Soeverain wonnen hun drie partijen , Justin won er twee en ook het dubbel moest worden afgestaan aan de oldambsters. Deze week ging dit team op bezoek in Klazienaveen en speelde tegen De Treffers 3, en ook nu werd er ruim gewonnen, het werd 0-10. De punten werden nu gemaakt door Roos, Annelien en Soeverain. Team 4 bestaande uit Bas van der Graaf, Douwe Kruizenga, Robin Schuur en Valentijn Versluis komen uit in de eerste klasse. Dit team kwam het eerste weekend niet in actie en kwamen deze week dus voor het eerst uit de startblokken en wel tegen Dttc 78 uit Appingedam. Na een spannende strijd stond er en 4-6 op de score bord voor Argus 4.Bas van der Graaf won al zijn drie wedstrijden, Douwe Kruizenga nam twee punten voor zijn rekening en Robin Schuur won er een. Team 5 komt uit in de tweede klasse en bestaat uit Dani Rodriquez Barba, Samuel Hanning, Lennie Tromp, Guus Meijer en Aafke Greydanus. De eerste wedstrijd speelden zij thuis tegen Delta Impuls 1 en werd er gelijk gespeeld 5-5. De punten werden gemaakt door Dani drie keer en Samuel een keer en het dubbel werd ook gewonnen. Helaas bleef Guus met lege handen achter. Deze week werd er gespeeld tegn Actief/Vries en werd er helaas met 9-1 verloren. Het puntje werd door Dani binnen gehaald. Lennie en Aafke bleven nog even met lege handen staan. Verder gaat er ook nog een team mee doen met Table Stars duo competitie, dit team bestaat uit:Jamie Veentjer, Sem Bruning en Davis Scholtens. Dit team begon dit weekend met een gezamenlijk openingsprogramma in Assen met spelletjes en uitleg over de competitie en natuurlijk ook nog met tafeltennis. Het programma voor hun begint op 29 september.