jeugdverslag

Argus jeugdteam 7 bovenaan in de 5de klasse!

Nadat vorig week het verslag achterwege was gebleven ivm de uitwisseling van Noord , Oost en twee Duitse gemeenschappen volgt nu weer een competitie verslag. De uitwisseling heeft Noord trouwens ruim gewonnen met maar liefst 6 Argus Spelers ( Liecke Greven , Danielle Storteboom, Pien Kamps en Annelien Greydanus bij de pupillen meisjes. Melissa Halmingh bij de kadetten meisjes en Maurice Stortboom bij de jongens Kadetten) in hun team.

Argus 1 moest weer vroeg op pad om bij Hercules 1 op bezoek te gaan. Hier werden uiteindelijk de punten gedeeld. Caspar van Rooijen en Maurice Storteboom waren ieder goed voor twee winstpartijen en Timon Strijbosch won er een.

Argus 2 had Argus 3 als tegenstander en hier werd duidelijk waarom team 2 bovenaan staat en team 3 op dit moment nog onderaan. Team 2 won met 9-1. Alleen Pien Kamps kon een puntje afsnoepen en won van Lars Nieborg, Die daarom twee partijen won. Scott van Kampen en Tiemo Laban waren goed voor de rest van de punten.

Argus 4 speelde uit in Groningen tegen Gttc1 en wonnen met 6-4. Liekce Greven won wederom al haar partijen. Broer Thije Greven won er twee en Jort Everts nam ook een puntje voor zijn rekening.

Argus 5 ging op bezoek in Appingedam tegen Dttc 2 en wist hier een gelijkspel neer te zetten: 5-5 dus. Annelien Greydanus was de vrouw van de wedstrijd en won al haar drie partijen, Robin Schuur won er ook een en het dubbel ging mee naar Harkstede.

Argus 6 speelde uit tegen Oldambt 2 en wonnen met 4-6. Roos Veen won er twee, Mark Ottens twee en Tim Harmsen een en ook hier ging het dubbel mee terug naar Harkstede

Argus 7 had ook een uitwedstrijd en trad aan tegen Talo 1 en wisten wederom te winnen met 3-7. Roos Ubels wist al haar wedstrijden te winnen net als Raffie Mulder en het dubbel werd ook gewonnen. Door dit goede resultaat staat dit team op dit moment bovenaan in de vijfde klasse.