jeugdverslag

Argus 2 kampioen in noordelijke divisie!

Argus  2  moesten twee punten halen in de uit wedstrijd tegen de Treffers  3 Klazinaveen.  Dat klinkt makkelijk maar het moet altijd toch maar gebeuren. Tiemo Laban begon de eerste wedstrijd en deze was gelijk erg spannend, maar Tiemo trok na vijf games toch aan het langste end en de 0-1 was een feit. Vervolgens kwam Liecke Greven achter de tafel en die had duidelijk geen last van zenuwen en won gedecideerd met 0-3 in games. Hierdoor kon Argus 2 niet meer achterhaald worden door Assen 1 en zijn ze kampioen in de Noordelijke divisie en komen ze volgend seizoen uit in Landelijk C.  De eind uitslag werd 3-7.  Tiemo won alledrie de wedstrijden, Liecke 2 en Pien Kamps 1.  In dit team zitten ook nog Thye Greven en Danielle Storteboom.

Argus 1  was ook in Klazinaveen aanwezig en speelden daar tegen de Treffers 1.  Dit is altijd een spannende wedstrijd  maar deze keer stond Argus al snel met 5-0 achter. De schade werd nog beperkt, de uitslag werd uiteindelijk:7-3. Maurice Storteboom won er twee en Gijs de Klerk 1.  Dit team waarin Martin Miedema ook nog speelt is hierdoor op de 3de plek geëindigd in Landelijk B.

Argus 3  had een uitwedstrijd in Groningen tegen Vinkhuizen 1 en verloren met 7-3. Roos Veen won er twee en Valtentijn Versluis 1. Hiermee is Argus 3 helaas laatste geworden in deze poule, maar ze kunnen volgend seizoen in deze klasse laten zien dat ze dit niveau echt wel aankunnen.

Argus 4 speelde  hun laatste wedstrijd van het seizoen  uit tegen Buitenpost 1.Helaas waren ze door omstandigheden maar met 2 spelers en verloren met 7-3. Justin van der Laan won alle drie zijn wedstrijden. Argus 4 is in de tweede klasse als 3de geëindigd en zal volgend seizoen weer in deze klasse uitkomen.