jeugdverslag

Voorjaarscompetitie Argus jeugd weer begonnen.
 
De voorjaarscompetitie is weer begonnen voor de Argus jeugd, De opzet voor de onderste klasse is dit jaar wat anders van opzet, daar wordt nu gespeeld met 2 spelers per team in plaats van 3. In de hogere klasse tot de derde is er niets veranderd qua opzet.
 
Team 1 komt wederom uit in Landelijk B, dit team is uitgebreid met Gijs de Klerk. Het team begon met een uitwedstrijd tegen de Treffers Klazinaveen. Ze kwamen goed uit de startblokken en wonnen met 3-7. Zowel Caspar van Rooijen, Martin Miedema en Gijs de Klerk wonnen er twee. Ook het dubbel ging mee naar huis.
 
Argus 2 speelt net als Argus 3 wederom in de Noordelijke divisie en team 2 moest gelijk goed aan de bak en wel tegen Dokkum1. Scott van Kampen was goed voor 3 punten, Tiemo Laban en Lars Nieborg bleven ieder op 1 winstpartij steken. Uitslag werd 5-5.
 
Argus 3 Speelde tegen Actief/Vries 1 en hoewel dit op papier een geducht tegenstander is, wist Argus 3 heel goed met 3-7 te winnen, Liecke Greven, Thije Greven en Danielle Storteboom waren alle drie goed voor 2 punten en ook het dubbel werd gewonnen. Noemenswaardig is ook nog de eerste game van Danielle tegen Thomas Rass die ze uiteindelijk met 20-18 wist te winnen.
 
Argus 4 speelde net als team 1 tegen de treffers team 3. Dit team komt uit in de eerste klasse. Helaas was dit team door blessureleed maar met z`n tweeen en verloren met 6-4. Roos Veen won ze alle drie en Douwe Kruizenga 1.
 
Argus 5 komt  uit in de 2de klasse en speelde uit tegen NATTC1 ( nieuw Amsterdam). Ook dit team kwam maar met 2 spelers in actie en verloren ook met 6-4. Justin vn der Laan won er keurig 3 en Tim Harmsen ging met 1 punt nar huis.
 
Helaas van het nieuwe competitie vanaf vierde klasse waren nog geen gegevens bekend tijdens dit schrijven, maar ook die hebben een gezamenlijke middag tafeltennis gehad in Assen