jeugdverslag

Jeugdcompetitie Argus weer begonnen.

De competitie is al weer drie weken oud, dus hoog nodig tijd om verslag te doen van alle ontwikkelingen bij alle jeugteams.

Argus 1 komt dit seizoen voor het eerst uit in Landelijk B en hebben een nieuw team lid: Martin Miedema.  De start verliep wat stroef voor dit team,de eerste wedstrijd werd met 3-7 verloren van Hilversum, een week later deden ze goede zaken tegen altijd concurrent de Treffers 1 uit Klazinaveen en wonnen met 6-4. Deze week ging dit team het land weer in om tegen Hutaf 1 met 4-6 te verliezen. Maurice Storteboom wist 2 te winnen en Caspar van Rooijen en Martin Miedema ieder 1. Op dit moment staat dit team ergens in de middenmoot.

Argus 2 komt ondanks hun kampioenschap vorig jaar wederom uit in de noordelijke divisie net als nieuwkomer Argus 3. Argus 2 begon met een valse start tegen Fttc 1 die maar met 1 persoon kwamen, hierdoor is dit team terug getrokken uit de competitie en telden de punten niet mee voor dit team. De week erna stond concurrent de Treffers in Harkstede en ondanks goed spel gingen de gasten er met de winst er van door:3-7. Deze week stond Vries 1 op het programma en deze werd met 2-8 gewonnen. Sott van Kampen en Tiemo Laban wisten hun drie wedstrijden te winnen en Lars Nieborg voegde daar nog een punt bij en ook het dubbel werd gewonnen door de heren.

Argus 3 begon de competitie in Friesland en speelde tegen Nordic 1 5-5 gelijk en mooie opsteken voor het team dat dus voor het eerst in deze klasse uitkomt.
Vorige week werd er nipt verloren van Delta Impuls met 2-8 en deze week was dit team vrij ivm het terug trekken van Fttc1
De stand in deze klasse is moeilijk te bepalen omdat bepaalde teams al meer wedstrijden hebben gespeeld dan een ander.

Argus 4 komt ook uit in voor hun nieuwe klasse en wel de eerste klasse. Voor dit team is het echt wennen en merken de spelers dat het nivo echt omhoog is gegaan. De eerste wedstrijd werd met 9-1 verloren van Vinkhuizen 1, de tweede verloren met 2-8 en deze week werd er met 2-8 verloren bij Ready 1. Alleen Roos Veen wist twee van haar partijen te winnen.

Argus5 speelt in de 3de klasse en begonnen tegen Talo1 en wonnen deze met 4-6. vorige week werd er tegen Dttc 1 gelijkgespeeld 5-5 dus en deze week  stond Odi 1 op de rol en werd er met 0-10  gewonnen. Justin van der Laan, Robin Schuur en Tim Harmsen waren  degene die deze stand op papier kregen.

Argus 6 speelt in de 4de klasse en is het team dat overkomt uit de duocompetitie. Zij begonnen de competitie met een 4-6 overwinning tegen Vinkhuizen 3, vorige week speelden ze gelijk tegen  Dttc2 en deze week verloren ze van Nordic met 7-3. Souverain N`yudi won er twee en Lennie Tromp een.