Jeugdverslag

Voorjaarscompetitie Jeugd Argus weer begonnen!

Dit seizoen doen er 6  jeugd teams mee aan de voorjaarscompetitie.

Argus 1 speelt dit seizoen wederom LanelijkC en begonnen tegen Emmen1 en wisten met 6-4 te winnen. Maurice Storteboom en Caspar van Rooijen wisten er ieder twee te winnen en Timon Strijbosch een .Ook het dubbel ging mee naar huis.
Argus 2 speelt dit seizoen Noordelijke divisie en moest tegen Vinkhuizen 1 en wisten met 2-8 te winnen. Scott van Kampen wist alle drie te wedstrijden te winnen. Lars Nieborg en Tiemo Laban wonnen er ieder twee en ook het dubbel werd gewonnen.
Argus 3 komt uit in de eerste klasse en waren nog vrij.
Argus 4 speelt  in de tweede klasse en speelde uit tegen Dttc 1, Annelien Greydanus wist twee wedstrijden te winnen . Valentijn Versluis en Douwe Kruizenga ieder een  en dus verloor dit team met 6-4
Argus 5 komt uit in de derde klasse en speelde ook in Appingedam en wel tegen het 2de spelen kwamen met een gelijk spel thuis:5-5 dus. Roos Veen kwam heel goed uit dewedstrijden en won al haar drie partijen , Tim Harmsen en het dubbel maakten de andere twee punten.
Argus 6 speelt in de vierde klasse en speelde in Siddeburen tegen Doto1 en wonnen met 2-8.Raffie Mulder won al zijn wedstrijden en Justin van der Laan en Roos Ubels wonnen er ieder twee en ook het dubbel ging mee naar Harkstede.

Hieruit blijkt dat de meeste teams goed uit de startblokken zijn gekomen en we zullen de komende weken zien of ze dit resultaat kunnen voortzetten