jeugdverslag

Wederom  goed weekend  voor meeste Argus  Jeugd

Argus 1  had een uit wedstrijd in Lochem tegen De Toekomst 1 en  wisten na een 2-2 tussenstand toch nog met 7-3 te winnen. Maurice Storteboom was wederom de kop man en won al zijn drie partijen. Caspar van Rooijen en Timon Strijbosch wonnen er ieder twee.

Argus 2 was in de eerste thuis wedstrijd te sterk voor Actief 2 uit Eelde en won met 8-2. Zowel Scott van Kampen en Tiemo Laban  wonnen ieder drie prtijen en Lars Nieborg won er ook nog een, tevens werd het dubbel ook nog gewonnen

Argus 3  had wederom een lastige wedstrijd, deze keer in Harkstede tegen het Friese Dokkum 1.  Zowel Pien Kamps, Melissa Halmingh en Danielle Storteboom wisten er een te winnen.

Argus 4  speelde thuis  een spannende wedstrijd tegen Delta Impuls 2. Voor elke punt moest er  gestreden worden.  Liecke Greven wist uiteindelijk al haar partijen te winnen. Verder kon Jort Everts ook nog een potje winnen en ook het dubbel was voor dit team.

Argus 5 heeft het moeilijk in de 3 klasse en verloren met 9-1 van Dedemsvaart 2. Alleen het dubbel ging mee naar Harkstede.

Argus 6 speelde een goede wedstrijd tegen de "gemeente concurrent"Doto 2 en wisten met ruime cijfers te winnen:8-2 . Roos Veen en Mart Ottens bleven ongeslagen en wonnen alledrie de wedstrijden. Tim Harmsen moest wel een partijtje mee geven aan Doto, maar won uiteindelijk toch nog twee. Het dubbel werd verloren en ging dus mee naar Siddeburen.

Argus 7 speelde ook een thuiswedstrijd en wel tegen Nordic 2. Dit  team deed ook erg goede zaken en wist met 8-2 te winnen. Justin van der Laan en Roos Ubels gingen met de maximale score van drie naar huis en Lennie Tromp won ook nog een wedstrijdje.