Jeugdverslag

Harkstede- Argus 1 op het nippertje door naar de play off in de noordelijke divisie

Argus 1 speelde hun laatste reguliere wedstrijd in deze poule uit tegen Dedemsvaart 2, Zij wonnen met 3-7. Hiermee is Argus 1 gedeelde vierde geworden in de poule. Doordat er een beter game gemiddelde is dan hun concurrent Drachten, is Argus vierde en door naar de play off. Maurice Storteboom was de man in deze wedstrijd en wist drie keer glansrijk te winnen. Caspar van Rooijen deed dit twee keer en Timon Strijbosch een keer. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus.

Argus 2 speelde thuis tegen de treffers 3 maar moesten het onderspit delven en verloren met 2-8. Scott van Kampen en Lars nieborg wisten ieder nog eenmaal te winnen.

Argus 3 moest ook thuis spelen en wel tegen Actief 1, helaas verloren onze jongensmet 0-10 tegen dit erg sterke team uit Eelde.

Argus 4 kwam thuis uit tegen Oldambt 2. Zij wisten te winnen met 6-4. Mervin van Dijken was hier de gelukkige met drie winst partijen, Melissa Halmingh ging naar huis met 2 partijen  en Willem-Jan Oostland  nam het laatste punt voor zijn rekening.

Argus 5 speelde ook thuis tegen Oldambt 3, hier werd de stand 3-7 in het nadeel van onze Argus jongens. Jort Everts wist er toch nog twee te winnen en ook Luuk wist nog een puntje te pakken.

Argus 7 had thuis een Friese tegenstander en wel Dokkum 2. Dit team had het ook moeilijk maar wisten toch nog twee punten te pakken. Thye en zus Liecke Greven wisten ieder een te winnen.

Argus 8 had thuis als tegenstander Oldambt 4. Dit team doet het heel goed deze competitie en wisten met 9-1 te winnen. Boudewijn Stok en Julia Broerken wisten ze alledrie te winnen, Maartje Broerken moest genoegen nemen met twee winstpartijen.

Argus 9 had tenslotte een uitwedstrijd naar Ready 3, maar kwamen helaas zonder punten weer terug naar Harkstede. De uitslag was dus 10-0.