Jeugd verslag

Argus 2 gaat richting kampioenschap :

Argus 1 moest vroeg uit de veren om op tijd te zijn in Zoetemeer waar al om 11.00 uur begonnen moest worden. Dit was lastig voor Maurice Storteboom die de dag ervoor met zijn senioren team kampioen was geworden in de Noordelijke tweede divisie en dat kwam ook in uiting in zijn score deze dag. Na met 1-4 voor te hebben gestaan werd het toch nog 5-5. Martin Miedema won er twee, Gijs de Klerk en Maurice Storteboom wonnen er ieder 1 en ook het dubbel werd gewonnen.

Argus 2 had een belangrijke wedstrijd tegen het altijd moeilijke Friese Delta Impuls. Dat bleek ook wel uit de eerste wedstrijden want na het dubbel stond het 2-2. Hierna kwam het team op gang en wist te winnen met 8-2. Tiemo Laban en Liecke Greven wonnen al hun drie partijen, Danielle Storteboom won er twee. Aangezien concurrent Assen met 7-3 won is Argus 2 weer een puntje uitgelopen en staan nu 10 punten voor op Assen. Volgende week is Assen op bezoek in Harkstede en kan Argus 2 kampioen worden als ze hun zenuwen thuis laten en in ieder geval 5-5 spelen tegen Assen.

Argus 3 speelde thuis tegen de Treffers uit Klazinaveen en verloren met 3-7. Er werden wederom spannende wedstrijden gespeeld die dan net niet het punt opleverde voor het Argus team. Zowel Douwe Kruizinga, Valentijn Versluis als Anelien Greydanus wisten er ieder een te winnen.

Argus 4 speelde uit tegen Vinkhuizen en gingen als winnaar naar huis. Het werd 3-7 voor Argus 4.
De punten werden gescoord door Justin van der Laan 3 keer, Robin Schuur 2 keer en Tim Harmsen 1 keer. Ook het dubbel werd gewonnen.