jeugd Argus goed bezig

Argus 1 nam het thuis op tegen Taverzo 1 en zetten de goede lijn door en wisten met 7-3 te winnen mede ook omdat de tegenstanders met 1 persoon minder waren. Maurice Storteboom wist weer al zijn wedstrijden te winnen ( 2 keer dus vandaag ) net als Gijs de Klerk, en ze kregen dus drie punten cadeau omdat er een persoon minder was.

Argus 2  ging de grens over en speelde in Friesland de altijd moeilijke uitwedstrijd tegen het Friese Delta Impuls1. Tiemo Laban bleef keurig ongeslagen en nam drie punten mee terug, Thije Greven was goed voor 2 punten en Pien Kamps moest helaas genoegen nemen met 1 punt. Ook het dubbel punt ging terug naar de Groninger bodem.

Argus 3 was op bezoek in Klazinaveen en speelde tegen De Treffers 70 3 en verloren hier met 8-2. Valentijn Versluis en het dubbel maakte de punten voor dit team.

Argus 4 speelde thuis tegen tegen Vinkhuizen 2 en speelden wederom een 5-5. Dit deden alle team in deze klasse die tegen elkaar moesten spelen  en dat zegt dat deze teams best aan elkaar gewaagd zijn. De punten voor Argus 4 werden  wederom door Justin van der Laan gemaakt ( 3 keer) en Robin Schuur ( 1 keer ) en ook hier werd het dubbel gewonnen door Argus. Justin staat nog steeds 100% in deze klasse!

Ook de duocompetitie speelde zaterdag twee ronden tafeltennis:
Argus 5  verloor de eerste wedstrijd met 0-5 tegen Delta impuls 3 , maar dit team bestond ook uit 2 invallers dus dat is zeker niet gek gedaan door Steyn en Aakfe Greydanus. Hierna  mochten te ook nog aantreden tegen  Dttc 78 3 en wonnen ze zelfs met 2-3. Aafke en Steyn wonnen er ieder een en ook het dubbel wisten ze te winnen.

Argus 6 kwam de eerste wedstrijd uit tegen Buitenpost 2 en ook hier was het even wennen want ook hier werd met 5-0 verloren. Deze wedstrijd werd gespeeld door Steyn Greydanus en Ruben Tammenga. Hierna was Buitenpost 3 aan de beurt en ook hier werd helaas met 5-0 van verloren door de jongens.

Argus 7 trof als eerste De treffers 70 4 en wonnen met 1-4. Dani Rodriquez Barba wist heel keurig twee partijen te winnen en Laura Kwant won er een. Samen wonnen ze ook het dubbel. Hierna kwamen ze Gttc 1 tegen en ook deze wisten ze netjes te winnen met 3-2. Wederom was Dani te sterk voor zijn tegenstanders en won er weer 2 en ook het dubbel wisten te weer te winnen.

Argus 8 kwam vandaag helaas maar uit met 1 speler en dat was Robin Bouius. Helaas kon hij in de eerste wedstrijd tegen Assen 5  niet stunten en verloor met 0-5. Hierna was Doto 1 aan de beurt en ook hier lukte het Robin niet om een puntje mee te pakken  en werd het wederom 0-5

De komende twee weken ligt voor iedereen de competitie stil en vinden er toernooien plaats en de Herfstvakantie: Komende zaterdag en Zondag Ranglijst toernooi en B-Ranglijst toernooi in Hoorn waar de volgende spelers aan mee zullen doen namens Argus: Maurice Storteboom, Danielle Storteboom, Pien Kamps, Annelien Greydanus en Aafke Greydanus.
En dan over 2 weken ( 29 Oktober) is het kwalificatie toernooi voor de Nederlandse Jeugd Meerkampen in Harkstede  waar voor men zich nog steeds kan opgeven.