Hoe viert Argus het 60 jarig jubileum?

60 jaar op en top tafeltennis, de historie van onze levendige club in een paar woorden samengevat. Op 23 april 2015 is het zover. Dan is het tijd om deze mijlpaal te gaan vieren. Met leden, oud-leden en vele anderen die onze vereniging een warm hart toedragen. In de eerstvolgende bestuursvergadering (1 oktober) wil het bestuur een besluit nemen over de wijze waarop deze bijzondere verjaardag gevierd gaat worden. Wij willen onze leden en andere bij onze vereniging nauw betrokken personen graag in de gelegenheid stellen om met ons mee te denken.

Net als tijdens de clusterbijeenkomsten en de Algemene Ledenvergadering doen wij daarom een oproep aan jullie om suggesties, voorstellen en idee├źn aan ons kenbaar te maken. Wellicht wil je ook een (kleine of grote) bijdrage leveren in de organisatie. Dat kan! Jullie reacties ontvangen we graag uiterlijk 30 september bij voorkeur via e-mail: voorzitter.argus@gmail.com.

Wij kijken uit naar de reacties!