Henk Ridderbosprijs uitgereikt aan Peter Hanning

Zoals mogelijk bekend kent het bestuur jaarlijks de Henk Ridderbosprijs toe. Dit jaar werd unaniem besloten de prijs toe te kennen aan Peter Hanning voor zijn inzet voor het Nederlands tafeltennis en dan Argus natuurlijk in het bijzonder. Tijdens het gezellige uitje naar Ellertshaar werd Peter onder toeziend oog van vele leden geëerd.

De volgende tekst is voor Peter ingelijst en zal vast een mooie plek in zijn huis krijgen:

Er zijn maar weinig mensen die kennis van tafeltennis zo goed weten te combineren met communicatieve vaardigheden als deze eigenzinnige en gepassioneerde vrijwilliger.

Als “opbouwwerker” van de tafeltennis heeft hij zijn eigen podium gecreëerd: middels columns en twitter triggert hij vriend en niet-vriend met zijn kritisch opbouwende teksten. Dit dient maar één doel: het tafeltennis in Nederland op een professioneel hoger niveau krijgen.

En daar heeft hij zelf, op fanatieke wijze, succesvol aan bijgedragen. Bijvoorbeeld als trainer naar onze leden, vanuit het team Parasport naar spelers met een beperking, vanuit Jonit naar talentvolle jeugd en als toernooimanager NK naar topsportspelers.

En vooral: mensen samenbrengen en als team voor een prestatie staan. Passie, overtuiging, deskundigheid en doelgericht. In al zijn functies, ook in die van voorzitter van Argus. Terecht dat deze vrijwilliger voor zijn inzet reeds gedecoreerd is als Lid van Verdienste van de NTTB-Noord.

Om haar waardering uit te spreken voor deze vrijwilliger heeft het bestuur van TTV Argus dan ook unaniem besloten de Henk Ridderbosprijs dit jaar toe te kennen aan Peter Hanning.

Peter nogmaals van harte gefeliciteerd met de verdiende prijs en we hopen nog vele jaren van jouw inzet te mogen genieten!