Havenstad Toernooi 2013

Het Havenstad toernooi was in Delfzijl en daar ging Argus goed vertegenwoordigd met jeugd maar ook met volwassen spelers naartoe. De jeugd werd vervoerd met auto`s en toen zat de sfeer er al goed in dus dat beloofde een mooie dag te worden.

Toen we aankwamen gingen we inspelen en toen er een paar wedstrijden waren gespeeld zag het er al goed uit bij de Argus spelers; ook dankzij het coachen van Annette Storteboom en coach/trainer Berend-Jan Kamps. Er werd gespeeld in pouleverband en in de poule van 3/4 klasse waren er daarna nog kruisfinales. In elke klasse was Argus weer vertegenwoordigd.

Er zijn dan ook vele prijzen gevallen onder de Argus leden: In de Poule Nrd Div/1e klasse is Maurice Storteboom 1e geworden, in de poule 3/4 klasse is Mervin van Dijk 2e geworden, in de poule beginners is Roos Ubels 2e geworden en ook bij de senioren is Argus in de prijzen gevallen. Want bij de poule E-Licentie is Bart Oliva 2e geworden.
Kortom Argus had een top dag en iedereen heeft hartstikke goed gespeeld. Het was een mooie dag met veel plezier, mooie wedstrijden, sportiviteit en gezellige mensen. Wij zijn heel blij dat de Argus leden er zo'n mooie dag van hebben gemaakt en leuk gespeeld hebben.

Geschreven door Lars Nieborg

Foto's Berend-Jan Kamps