Eerste Kampioen bekend bij de jeugd!!

Harkstede- Argus 7 eerste jeugdteam die kampioen is geworden dit seizoen! Argus 7 is met nog twee wedstrijden de gaan nu al kampioen geworden in de vijfde klasse. Ze hadden zaterdag genoeg aan vier punten en dat had het team goed onthouden want binnen de kortste keren stond er een stand van 4-0 op het score bord en konden ze niet meer achterhaald worden door de concurenten. Uit eindelijk heeft dit team gewonnen met 8-2 tegen TIG. Gefeliciteerd Thye Greven, Liecke Greven en Luuk Tholen met het behaalde resultaat.

Argus 1 had een thuiswedstrijd tegen Appelscha 3. De jongens wisten keurig met 8-2 te winnen. Caspar van Rooijen en Timon Strijbosch wonnen ieder hun 3 partijen. Maurice Storteboom was goed voor een winstpartij. Hierdoor behouden ze hun koppositie in de noordelijke divisie.

Argus 2 was in Groningen op bezoek bij Gttc 4. De uitslag was 4-6 voor Argus. De punten werden gemaakt door Scott van kampen en Lars Nieborg ieder twee keer en Harm-Jan Hazenberg een keer. Ondanks de winst is de koploper Assen verder op hun uitgelopen en wordt het lastig om dit nog in te halen.

Argus 3 speelde uit tegen Vries 1. Samen met invaller Willem-Jan Oostland in ver band ziekte maar helaas konden ze niets doen om een verlies wedstrijd tegen te gaan tegen deze koploper en verloren kansloos met 10-0.

Argus 4 moest thuis tegen hun concurrent Appelscha 4 en wisten goed te winnen met 6-4 en behouden hierdoor de koppositie, maar het blijft hier wel spannend. Kopman was Tiemo Laban die wederom zijn drie partijen wist te winnen. Melissa Halmingh won er heel knap twee en Mervin van Dijken nam ook nog een punt mee naar huis.

Argus 5 speelde wegens ziekte niet als een meidenteam in het Friese Leeuwarden tegen Ready 1 bij maar hadden Jort Everts mee die ook keurig een wedstrijd wist te winnen. Pien Kamps won ook een wedstrijd en de kopvrouw was deze keer Danielle Storteboom die twee partijen wist te winnen. Ook het dubbel ging mee naar Harkstede, dus de uitslag was uiteindelijk 5-5.

Argus 6 speelde ook met een invaller Robin Schuur, omdat Jort bij team 5 inviel. Dit team speelde thuis tegen Vinkhuizen 2 en verloren helaas met 2-8. De punten werden gescoord door Douwe Kruizenga en Nick Schoonbeek.

Argus 8 nam het thuis op tegen Ready 3. helaas blijft het moeilijk voor dit team en verloren met 3-7. Zowel Maartje Broerken, Julia Stok en broer Boudewijn Stok wisten er ieder een te winnen.

Argus 9 speelde uit tegen Doto 2. Ook dit team blijft het moeilijk houden en verloren met 8-2. Annelien Greydanus en Mark Ottens wisten ieder nog een te winnen.