Duo competitie

De opgave voor de DUO competitie kan nog tot uiterlijk dinsdag a.s. De DUO competitie wordt gespeeld naast de reguliere competitie en wordt dus gespeeld met teams van 2 personen, waardoor de wedstrijdduur fors wordt gekort. Aangezien op vrijdagavond reeds de reguliere competitie wordt gespeeld worden de thuiswedstrijden voor de DUO competitie op donderdagavond gespeeld, aanvang 20.15 uur.
Tot nu toe hebben zich Bart en Cedric Oliva aangemeld, omdat ook hier het wel handig is invallers achter de hand te houden, hierbij tevens een verzoek wie als reserve bij het team achter de hand kan worden gehouden? Graag z.s.m opgave hiervan.
De Nttb Noord ziet het nog steeds als een proefperiode. Na deze competitie zal worden geevalueerd.