De Grote Club Actie begint binnenkort weer

Op 13 september gaat weer de jaarlijkse Grote Clubactie van start. Ook TTV ARGUS doet weer mee. En net als in voorgaande jaren gaat de opbrengst niet naar de Clubklas, maar zal worden gebruikt voor leuke jeugdactiviteiten.

Het fantastische weekendje weg in juni staat ons allemaal nog vers in het geheugen en ook het bezoek aan het NK was geweldig. Dat willen wij natuurlijk weer gaan doen en daarom hopen wij ook nu op ieders inzet. Hoe meer loten worden verkocht des te leuker en goedkoper de activiteiten kunnen worden!

De loten worden in week 37 verspreid. Begin op tijd met lopen anders zijn andere verenigingen je voor.

Naast de contante loten kan er uiteraard ook weer loten worden verkocht via de boekjes en via je eigen persoonlijke webpagina. Je kunt alvast beginnen zoveel mogelijk emailadressen te verzamelen van vrienden en bekenden. En uiteraard hebben we ook weer superloten!!!!

Binnenkort meer info

Het Grote Clubactie Team
Annette Storteboom
Peter Hanning
Berend-Jan Kamps

P.S. mocht een ouder jeugdlid, één van onze senioren of een ouder van een jeugdlid mee wilen helpen bij deze kortdurende actie meld je dan even bij een van bovengenoemde personen. Vele handen maken licht werk.

Zie ook de speciale pagina op deze website voor de Grote Club Actie voor meer nieuws: