Competitie Uitslagen jeugd

Argus 1 speelt in een poule van 5 en was vrij

Argus 2 - GTTC 4 3-7
Lars Nieborg, Harm-Jan Hazenbergh en Scott van Kampen Wieling wonnen ieder 1 partij en gek genoeg ieder van een andere tegenstander. Dat biedt gelukkig dan wel weer perspectief voor een volgende keer.

Nordic 1 - Argus 3 7-3
In de op vrijdagavond gespeelde wedstrijd... kwamen de mannen van het 3e (nog zonder de geblesseerde Jord van der Lichte) er niet aan te pas. Gij de Vries, Remco Bosma en invaller Mervin van Dijken wonnen ieder 1 partij. Team 3 staat nog wel op een keurige 2e plaats in de competitie

Tornado 1 - Argus 4 2-8
De Ten Boersters waren met maar 2 man, dus dat gaf een mooie 3-0 voorsprong. Mervin van Dijken, Willem-Jan Oostland wisten er ieder 1 aan toe te voegen en invaller Tiemo Laban had een superdag en won er 2.

Argus 6 - Argus 5
Deze wedstrijd is uitgesteld naar aanstaande zaterdag 26 oktober.

Argus 9 - Argus 7 0-10
Tim Harmsen, Mark Ottens en Annelien Greydanus trainen prima, maar in de wedstrijden komt er het nog niet helemaal uit. Maar dat gaat zeker komen! Deze zaterdag was team 7 met Douwe Kruizenga, Thije Greven en Liekcke Greven duidelijk de betere ploeg.

Midstars 1 - Argus 8
Argus 8 moest uit naar koploper Midstars 1 en deed het prima. Boudewijn Stok won 2 partijen, Julia Broerken 1. Eva Stok speelde mooie partijen maar wist het niet in overwinningen om te zetten.