Better let as net, ere wie ere toekomt

of voor de niet friestaligen onder ons: beter laat dan nooit!

Aan het anderhalve week geleden gehouden jeugdranglijsttoernooi in Nijmegen deden 3 jeugdleden van onze club mee. Op zaterdag kwam Caspar van Rooijen in actie bij de junioren. In een poule van 6 kwam Caspar wat langzaam op gang. Hij won wel van de uiteindelijke nummer 2 in de poule, maar liet in het begin wat teveel ligggen om door te gaan naar de vervolgrondes. Een  4e plaats in de poule was het eindresultaat.

Op zondag kwamen de spelers met een B-licentie en welpen in actie. Bij de jongens pupillen haalde Maurice Storteboom na uitschakeling in de poule een keurige halve finale plaats in het Troosttoernooi.

Zus Daniëlle Storteboom deed het nog beter, want zij kwalificeerde zich eerst voor het Hoofdtoernooi en werd pas in de halve finale uitgeschakeld, zodat een keurige derde plaats het resultaat was.