Bestuur Argus in nieuw seizoen compleet

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat alle beoogde bestuursfuncties met ingang van het komende seizoen bezet zullen zijn. Het beoogd bestuur zal bestaan uit de volgende personen: Ineke Scholtens (secretaris), Linda Gorter (activiteiten), Jan van Rooijen (sporttechnische zaken), Jos Hartman (penningmeester) en Peter Hanning (voorzitter). Hiermee is opnieuw een stapje gezet naar het optimaal invullen van het gehele organisatieplaatje voor de komende jaren. Voor de continuïteit van de vereniging is het van groot belang dat de taken worden verdeeld over zoveel mogelijk personen. De komende weken zullen benut worden om gesprekken met bestaande kaderleden en potentiele kaderleden te houden. De komende weken zullen de bestuursleden op deze website worden voorgesteld door middel van een interview. Nu al vragen? Dan kunt u contact opnemen met Peter Hanning (bij voorkeur na 18.00 uur) op 06-10612773.