Argus jeugd doet het goed tijdens voorronde nationale meerkampen

Naast dat er nog een paar competitie wedstrijden werden gespeeld zaterdag, die ook erg boeiend en spannend waren, lag de meeste aandacht dit weekend toch bij de zondag waar tien Argus kinderen moesten strijden om een plekje voor de kwartfinale in het jeugd meerkampen toernooi.
Helaas deed er bij de oudere jeugd (junioren en kadetten) niemand van Argus mee tijdens dit toernooi.

Bij de pupillen jongens deed voor Argus Maurice Strteboom mee. In deze categorie waren vier plekken te verdelen voor de vervolgronde. Maurice deed het uitstekend en wist na een zeer spannende finale de eerste plaats te behalen.

De meisjes pupillen zou worden vertegenwoordigt door Melissa Halmingh, maar zij was helaas ziek en meldde zich op het laatst af, waardoor zij niet kon spelen voor een vervolg plekje.

Bij de jongens welpen deden er vier Argus jongens mee om een plekje te veroveren. In twee poules van vijf jongens werd er gestreden om drie plaatsen. Uiteindelijk was de eindstand: eerste plaats voor Jord van der Lichte , zesde plaats voor Thije Greven, zevende plaats Jort Everts en achtste Boudewijn Stok. Al deze heren stonden erg goed te spelen en lieten goed zien dat ze dit seizoen al erg gegroeid zijn. Jord van der Lichte gaat mee naar de kwartfinale in Almere.

Bij de meisjes welpen speelden met 4 Argusmeiden mee. Zij speelden in een poule van vijf. Hiervan gaan er vier door naar Almere, maar ondanks dat werden er zeer spannende wedstrijden gespeeld en streed iedereen voor de eerste plaats, deze was overtuigend voor Pien Kamps, Danielle Storteboom werd tweede, Liecke Greven vierde en Annelien Greydanus vijfde. Dus ook hier gaan dus drie Argus kinderen mee naar de vervolgronde in Almere.