Argus jeugd blijft goed bezig in de competitie!

Argus 1  is de tweede helft begonnen tegen Hercules waar vorige keur met 10 -0 tegen verloren was. Deze keer was de uitslag beter en werd er met 6-4 verloren.  Gijs de Klerk, Martin Miedema en Maurice Storteboom wisten er ieder een te winnen en ook het dubbel ging mee terug naar huis.

Argus gaat op dit moment als een speer, deze keer nam het team het op tegen Vinkhuizen en wisten met de maximale score weer naar huis te gaan: 10-0 winst door Tiemo Laban, Thije Greven en Liecke Greven. Doordat concurrent Assen met 9-1 won is dit team weer ietsjes uitgelopen, dit blijft een spannende race.

Argus 3  speelde tegen Assen 1 en verloren met 1-9. Dit team moet nog steeds even wennen in deze klasse maar de volgende wedstrijden gaan vast nog wat punten opleveren. Roos Veen ging met het ene puntje naar huis.

Argus 4 speelde uit naar Actief/Vries en wonnen ook heel knap met 3-7. Hier werden de punten door Justin van der Laan gescoord, wederom 3 keer en staat nog steeds 100% in deze klasse. Robin Schuur won twee van zijn wedstrijden en Tim Harmsen nam nog een punt mee. Ook werd het dubbel nog gewonnen.

Ook de duocompetitie speelde zaterdag twee ronden tafeltennis:

Argus 5  speelde de eerste ronde tegen Dttc 3 en wonnen met 5-0 . De punten werden gemaakt Door Lennie Tromp en Guus meijer. Hierna  was het team van Talo aan de beurt en ook hier werd met 5-0 van gewonnen.  Lennie en Guus hadden een top middag!

Argus 6  speelde de eerste ronde tegen REady en hier werd met 5-0 van verloren. Stein Greydanus en Ruben Tammenga waren niet opgewassen tegen het Friese geweld.
Hierna was Buitenpost 3 de tegenstander en ook hier werd helaas met 5-0 van verloren door de heren.

Argus 7  tegen Reflex 65 team 3 en wonnen nipt met 3-2.  Samuel Hanning won zijn twee partijen en Dani Rodriquez won er een.
Vervolgens moesten ze nog spelen tegen Gttc en hier werd nipt met 3-2 van verloren nu werden de punten gemaakt door Dani Rodriquez en bleef Dewin Haning met lege handen staan

Argus 8  speelde de eerste wedstrijd tegen Olympia 54 team 1 en dit was een spannende wedstrijd want de uitslag was 2-3. Dus nipt verloren. Robin Bouius won een partij en ook het dubbel werd gewonnen. Hierna kwam dit team uit tegen Doto 1 en ook hier werd net met 3-2 van verloren. Nu wisten Ruben van der Laan en Robin Bouius ieder een te winnen.

Vorige week vond ook nog de voorronde voor het Nederlandse Jeugdmeerkampen in Harkstede plaats, Na een gezellige dag en vele leuke en spannende wedstrijden hebben de volgende spelers zich gekwalificeerd voor de kwartfinale op zondag 3 December:
Jongens Junioren: Maurice Storteboom
Jongens Kadetten: Thye Greven
Jongens Welpen: Dani Rodriquez  (eerste reserve)
Meisjes Kadetten: Roos Veen en Liecke Greven waren hiervoor al geplaatst en hierbij hebben zich nog onze andere 3 meisjes Kadetten  zich geplaatst: Pien Kamps, Danielle Storteboom en Annelien Greydanus.
Meisjes Welpen: Aafke Greydanus ( eerste reserve)
Nog van harte gefeliciteerd!