Argus jeugd

 
Argus 1  speelde vandaag  thuis tegen Hutaf 1 uit Huissen en wisten en zeer goede uitslag neer te zetten door met 8-2 te winnen. Martin Miedema lijkt zijn tafeltennisdip te boven te zijn en won er keurig drie, ook  Gijs de Klerk won er drie. Maurice Storteboom was goed voor twee punten en het dubbel ging dus helaas verloren. Hiermee staan ze op dit moment op de derde plek en wie weet zit er nog meer in de komende weken.
 
Argus  2 nam het op tegen Argus 3, altijd lastig om tegen clubgenoten te spelen. Argus 2 won uiteindelijk met 8-2. Danielle Storteboom won er drie, Tiemo Laban en Pien Kamps wonnen er ieder twee. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus 2. Namens team 3 wist Roos Veen de twee punten af te snoepen van Argus 2.
Argus 2 neemt doordat concurrent Assen 5-5 speelde de koppositie  steeds vaster vast, maar ook hier kan nog van alles gebeuren de laatste weken.
Voor Argus 3 is het nog steeds lastig in deze klasse, maar ze zitten er vaak wel dicht tegen aan, maar vallen de punten dan net  de verkeerde kant op..
 
Argus 4 speelde ook thuis tegen het friese Fttc 1 en dit werd een gelijkspel 5-5. Argus 4 kwam helaas wegens ziekte maar met 2 personen  te spelen. Justin van der Laan won al zijn drie partijen en Robin Schuur won er een. Ook het dubbel werd gewonnen. Argus 4 staat op dit moment in de middelmoot en doet dus goed mee.
 
Ook de duocompetitie speelde zaterdag  wederom twee ronden tafeltennis: helaas bij het schrijven waren de uitslagen nog niet bekend.