Argus 5 wint van directe concurrent

Het vijfde seniorenteam heeft afgelopen vrijdagavond goede zaken gedaan. Tegen Helperzoom 1, een van de concurrenten om het kampioenschap, werd met 7-3 gewonnen.

Hans van Kampen Wieling bleef wederom ongeslagen. Hij wist zelfs de eerste game van de avond te winnen met 11-0! Tegen Chris Ultzen had Hans het nog even moeilijk, maar hij wist zich goed te herstellen; een 6-9 achterstand in de vierde game werd omgebogen tot 9-9, waarna Hans er met de winst vandoor ging.
Loes Koning krijgt langzamerhand haar oude vorm weer terug. Twee van de tegenstanders wist ze dusdanig te ontregelen dat ze aan het eind van de wedstrijden de felicitaties in ontvangst mocht nemen. Helaas  moest ze haar meerder erkennen in Machiel Vonk, die naarmate de avond vorderde, steeds beter ging spelen.
Linda Gorter had een iets mindere avond, wat resulteerde in 2 verliespartijen. Lex Hendriks en Machiel Vonk waren een maatje te groot voor haar. Tegen Machiel werd nog wel een vijfde game afgedwongen, maar helaas mocht deze niet meer baten. Chris Ultzen kon ze wel de baas blijven.
Het dubbel werd nipt gewonnen, een belangrijk punt! Hans en Linda speelden wisselvallig, maar wisten op het beslissende moment de touwtjes weer strak in handen te krijgen. In de vijfde game stond het al snel 9-0. Uiteindelijk werd er gewonnen met 11-6.

Argus 5 staat nu eerste in de poule met 32 punten. Oldambt volgt met 22 punten, en Helperzoom staat momenteel op een derde plaats met 21 punten, maar wel met een wedstrijd minder gespeeld.
Volgende week vrijdag staat de uitwedstrijd tegen Oldambt op het programma, ook een team dat niet onderschat moet worden!