Argus 5 Jeugd nu al kampioen!!

Harkstede- Jeugdteam 5 Argus Kampioen!! Argus 1 heeft het zicht op het kampioenschap verloren nadat ook deze week met 6-4 werd verloren van SKF uit Veenedaal. Caspar van Rooijen wist er nog twee te winnen en Maurice Storteboom en Timon Strijbosch ieder een. Argus 2 speelde thuis tegen Ttv Appelscha, ook deze wedstrijd ging weer naar de tegenstander en werd verloren met 2-8. Sctott van Kampen wist er een te winnen en het dubbel was voor Argus. Argus 3 was op bezoek bij Tios en wisten met 6-4 te winnen. Alle heren wisten er twee te winnen: Mervin van Dijken, Gijs de Vries en Willem-Jan Oostland Argus 4 speelde uit in Dedemsvaart en kwamen met een gelijk spel weer terug 5-5. Tiemo Laban wist ze alle drie te winnen. Pien Kamps en Danielle Storteboom ieder een. Argus 5 wist wederom met maximale cijfers te winnen: 0-10 tegen Midstars 1 en zijn met nog twee wedstrijden te gaan al kampioen!! Gefeliciteerd: Liecke Greven, Thije Greven, Luuk Tholen, Jort EvertsĀ en Douwe Kruizenga. Argus 6 was ook op bezoek bij Aktief en wisten met 6-4 te winnen. Ook dit team staat op dit moment bovenaan en hebben een goede kans om ook kampioen te worden. De punten werden door Robin Schuur, Eva Stok en Boudewijn Stok gemaakt. Ze wisten er ieder twee te winnen . Argus 7 ging op bezoek bij Gttc 5 ebn speelden daar gelijk:5-5. Mark Ottens won er twee, Annelien Greydanus en Tim Harmsen ieder een en ook het dubbel gin mee naar huis. Deze week kwam de minicompetitie ook weer in actie en speelden beide teams twee wedstrijden: Argus 1 speelde eerst tegen Vinkhuizen 1 en won met 5-0: Roos Ubels twee punten, Lennie Tromp 2 punten en het dubbel was voor onze meiden. Hierna speelden ze tegen Tornado 1 en wisten net met 3-2 te winnen. Roos Ubels was weer goed voor twee punten en Lennie Tromp een punt. De meiden staan op dit moment bovenaan en moeten over twee weken nog twee wedstrijden spelen, dus nog veel succes!! Argus 2 begon tegen Tornado 1 en wonnen met 3-2: Jayson Kort wist er twee te winnen en het dubbel. Hierna traden de heren aan tegen Vinkhuizen1 en wonnen met 5-0: Jayson Kort en Saumel Hanning pakten allebei twee punten en ook hier was het dubbel voor de heren.