#60jaaropentoptafeltennis

Woord van het bestuur "#60JAAROPENTOPTAFELTENNIS"
De kerstdagen en de aansluitende trainingsdagen liggen nog vers in het geheugen, de geur van de oliebollen bereiken onze huiskamers en de Champagne en Nieuwjaarrolletjes zijn ook al in huis gehaald om het jaar 2015 op gepaste wijze te onthalen. Straks kijken we vooruit op het nieuwe jaar. We hebben genoeg reden om ook even achterom te kijken, want de seizoensafsluiting was weer ouderwets gezellig. De jeugd was lekker fanatiek bezig, de huldiging van de vele kampioenen maakte ons weer trots en de Casino-avond was verbluffend geslaagd. Ook werden de meest succesvolle verkopers van de banketstavenactie en Grote Club Actie in het zonnetje gezet. Het laat maar weer eens zien dat we met elkaar en met enthousiaste kartrekkers een heel eind kunnen komen als club. Onze complimenten en waardering voor ieders inzet. Grote klasse!

Het jaar 2015 wordt een bijzonder jaar, omdat de club dan het 60-jarig bestaan mag vieren. We gaan hier natuurlijk aandacht aan besteden. Misschien alvast een goede tip: zaterdag 25 april en zondag 26 april in de agenda reserveren voor Argus. Een gezellige feestavond op zaterdag en op zondag staat De Borgstee in het teken van een jubileumtoernooi en een receptie. Op Facebook is Roy inmiddels een initiatief gestart om de historie van de club onder de aandacht te brengen: www.facebook.com/ttvargus60jaar. Je kunt er zelf ook een bijdrage leveren om 60 jaar op en top tafeltennis in beeld te brengen. Stuur wat in of voeg toe en na goedkeuring zie je jouw bijdrage op deze speciale pagina!  Bij deze onze oproep om ons te volgen op de sociale media, op Twitter en Facebook en facebook zijn we actief! Meer nieuws over het jubileumjaar lezen jullie vast en zeker op een later tijdstip op deze website.

De maand januari staat in het teken van toernooien, waaronder de clubkampioenschappen en de Groninger kampioenschappen. Het is verheugend te zien dat we weer volop meedoen en dat het Argus-blauw weer goed is vertegenwoordigd tijdens de GK in Winschoten. We wensen iedereen veel succes en vooral plezier. Vanaf deze plaats wenst het bestuur jullie allemaal een veilige jaarwisseling, geniet van het vuurwerk (pas vooral op!) en laat de olieballen en appelflappen heerlijk smaken. Bovendien wensen wij jullie allemaal een bijzonder, sportief en bovenal een gezond 2015!

Nieuws: