2e WUTTO Argus Open: Keller verdedigt titel

Op zondag 10 april komt Michael Stefan Keller zijn vorig jaar behaalde eindzege in De Borgstee in Harkstede verdedigen. Samen met dertig andere deelnemers gaat hij met een eenvoudig plankje de strijd aan. Omdat iedereen met hetzelfde materiaal speelt zijn verrassingen in uitslagen meer regel dan uitzondering. Dat bleek vorig jaar wel tijdens het toernooi dat toen in het teken stond van het 60-jarig jubileum van Argus. Dit jaar dus opnieuw “plankenkoorts” in Harkstede. Linda Gorter, bestuurslid en toernooileider van het evenement kijkt met veel plezier uit naar komende zondag: ,,We hebben ongeveer net zoveel deelnemers als vorig jaar en stemt best tot tevredenheid. Het aantal WUTTO-toernooien neemt volgens mij nog steeds toe. Het blijft stiekem toch wel een droom om eens een plankentoernooi op 24 tafels te organiseren.”

Zoals gezegd heeft titelverdediger aangegeven naar de provincie Groningen te komen. Een andere smaakmaker en ook kanshebber zien we ook terug op de oranje speelvloer in de thuishaven en dat is Jos Wynands. ,,We zijn blij met hun komst en dat zijn we ook met alle anderen. Het streven is om net als het vorige jaar weer veel wedstrijden per persoon te spelen. Dat is toch ook wel het ‘uithangbord’ van Bennie Schoonhoven, die weer deel uitmaakt van de wedstrijdorganisatie. Iedereen vindt veel wedstrijden spelen leuk en met deze wijze van tafeltennissen is het ook leuk om tegen spelers te spelen die in de reguliere competitie veel hoger speler. En dat geldt dus ook andersom: als sterker geachte speler moet je het toch maar even laten zien”, vervolgt Linda. Het spelen met een “pok-pok”-plankje lijkt aan populariteit te winnen en daarom hoopt Linda ook dat veel tafeltennisliefhebbers komende zondag een bezoek brengen aan De Borgstee.

Mocht je nadere informatie willen ontvangen, mail dan naar: wutto.argus@gmail.com. De organisatie heeft na het sluiten van de inschrijving nog enkele vragen gehad over de mogelijkheid om deel te nemen. Schroom niet en stuur een bericht met de gegevens zoals gevraagd in de convocatie. Wie weet kun je nog meedoen. De organisatie zal jou spoedig laten weten of je nog kunt meedoen, of dat ze jou op de reservelijst moeten plaatsen.