11 argus jeugdspelers plaatsen zich voor NJM kwartfinale!

Vandaag werd de voorronde gehouden voor de Nederlandse meerkampen Jeugd in Harkstede. Hierbij deden vandaag 16 Argus spelers mee om te proberen zich te plaatsen voor de kwartfinale die 6 december in Almere gespeelt gaat worden. Van de 16 wisten zich maar liefst 11 spelers zich rechtstreeks te plaatsen voor deze kwartfinale. Dit is voor Argus een zeer goede prestatie en laat zien dat de jeugd op de goede weg is.

Bij de jongens Junioren werd Scott van Kampen 11de en heeft zich helaas niet geplaatst voor de kwart finale.

Bij de Meisjes Kadetten deed Melissa Halmingh mee voor Argus en wist een keurige 3de plek te halen en heeft zich hiermee geplaatst voor Almere.

Bij de jongens Kadetten deden Maurice Storteboom en Tiemo Laban mee. Maurice werd na een spannende strijd 3de en plaatste zich hierdoor voor de kwartfinale. Tiemo Laban wist zich ondanks goed spel niet gelijk te kwalificeren en werd 8ste.

Bij de Meisjes Pupillen was het een aardige Argus aangelegenheid: Liecke Greven was al rechtstreeks geplaatst voor Almere. Daar kwamen nog bij: Danielle Storteboom (1ste), Pien Kamps (2de), Roos Veen (3de) en Anneline Greydanus(4de).

De verrassing van de dag zat waarschijnlijk wel bij de pupillen jongens voor Argus: Thije Greven werd eerste en dus geplaast voor Almere en Jort Everts was met zijn 5de plek ook nog net geselecteerd voor 6 december. Robin Schuur moest nog even wennen in deze klasse en werd uiteindelijk 10de.

Bij de meisjes Welpen was er maar een deelneemster en deze had zich dus rechtstreeks geplaatst zonder te hoeven spelen: Laura Kwant.

En als laatste waren er nog plekken te verdelen bij de jongens Welpen en hier wist Samuel Hanning zich ook nog te plaatsen door tweede te worden.Hier deden ook nog Dani Roderiquez mee, hij werd 4de en Dewin Hanning en hij haalde de 6de plaats.

Al met al was het dus een erg gezellige en goede dag voor ons Argus Jeugd en gaan we proberen deze lijn in Almere door te zetten. Alle spelers gefeliciteerd!