​Uitslagen seniorencompetitie

GTTC 3 – Argus 1          5-5
Een zwaarbevochten overwinning van ons vlaggenschip. Er waren tegen de directe concurrent 4 punten nodig om de play-down te ontlopen. Het dreigde nog bijna mis te gaan na een 5-3 achterstand, maar met veel vechtlust kwam er toch nog een gelijkspel op het scorebord. Twee overwinningen voor Raymondo Bosch en Jaysron Mathilda  en 1 voor Gert Storteboom.

GTTC 4 – Argus 2           4-6
Ook team 2 behaalde een mooi resultaat bij onze stadse buurtjes. Norbert Schuur was in grootse vorm en boekte 3 overwinningen. Frank Schuur volgde met 2. Thijs Groenevelt knokte voor wat hij waard was, maar kwam niet tot een overwinning deze keer.

De Treffers 5 – Argus 3    7-3  
In het Klazienaveense had ons derde het opnieuw zwaar. Ewold Hamminga wist er nog wel twee te winnen. Bart oliva won er 1. Cedric Oliva kwam helaas niet tot winst. Handhaving in de 1e klasse wordt nu wel een hele lastige opgave.

Vries 1 – Argus 4              8-2
Bennie Kok, Jeroen Feringa en Aldert Sanneman hadden in Vries een zware avond. De twee eerstgenoemden wonnen ieder 1 partij.

GTTC 7 – Argus 5            5-5
In deze razenspannende poule liet team 5 dure punten liggen bij GTTC. De kampioensaspiraties kunnen hierdoor (tijdelijk?) op een wat lager pitje. Linda Gorter, de stabiele factor van het team, won weer twee. Hans Poelman en Loes Koning voegden daar ieder 1 aan toe.

Tjuchem 1 – Argus 6        3-7
Het mooiste nieuws van de week, kwam toch wel uit Tjuchem. Klaas Meints boekte zijn eerste competitieoverwinning. Het was ook slechts een kwestie van tijd voor het ging gebeuren. Zo zie ja maar weer. Blijven trainen en stug volhouden. Robert Grutter won er 3 en Abel Elzinga was goed voor 2 overwinningen