De wet van vijven

De wet van vijven, die hebben we nog niet helemaal onder de knie. Als dit wel het geval was, had er een hele andere uitslag op het bord gestaan dan de 9-1 wat het nu geworden is.
Het vijfde senioren team van Argus moest afgelopen maandag aantreden tegen het eerste (en tevens enige) team van TALO in de 3e klasse. Hans, Hans en Linda moesten het opnemen tegen Lars Boersma, Ben Heun en Jan van Stee. Van de eerste drie wedstrijden gingen er 2 verloren in vijven. Linda verloor met 11-8 in de vijfde van Lars, terwijl Hans P. met 11-9 in de vijfde verliest van Ben. Hans v. K. kon geen potten breken tegen Jan. Het dubbel werd gevormd met de gedachte; never change a winning team. Helaas gaat deze gedachte nu niet meer op, aangezien het winning team Hans v. K. en Linda met 3-1 verloren.
De volgende drie wedstrijden gingen ook verloren. Nu was het de beurt aan Hans v. K. om een wedstrijd in vijven (11-7 in de laatste game) te verliezen. Linda en Hans P. kwamen er in hun wedstrijd niet aan te pas. De laatste wedstrijd van Hans P. werd met 3-0 verloren van Lars. Hans v. K. speelde wederom een vijfsetter. Nu ging deze met 11-8 in de vijfde game verloren tegen Ben. Gelukkig wist Linda toch nog de eer te redden deze avond, door met 0-3 te winnen van Jan.
Nu de vraag; kan je trainen op het winnen van vijfsetters?? Wij houden ons aanbevolen voor tips!!