Argus 4 verslaat koploper!

Argus 1 moest al vroeg uit de veren om bij Oldambt 1 op bezoek te gaan, de wedstrijden begonnen al om 9.00 uur. De jongens speelden goed tegen de koploper en verloren net met 6-4. Zowel Timon Strijbosch, Caspar van Rooijen en Maurice Storteboom wisten 1 te winnen en ook het dubbel ging naar Harkstede.

Argus 2 had het lastig tegen Gttc 4 en verloren met 3-7. Ook hier werden de punten door alle drie de jongens gescoord: Lars Nieborg, Scott van Kampen en Harm-Jan Hazenberg haalden ieder een punt binnen.

Argus 3 speelde thuis tegen Tig 1 en verloren ook met 3-7: Jord van de Lichte (weer uit het gips) won er gelijk weer twee en het derde punt wed gemaakt door Remco Bosma.

Argus 4 speelde ook thuis tegen Gttc, nu team 5. Het Gttc team staat bovenaan in de competitie, maar Argus wist toch maar mooi te winnen met 8-2: willem-Jan Oostland en Melissa Halmingh gingen met het maximale aantal punten naar huis, ieder drie en Mervin van Dijken haalde nog twee punten binnen.

Argus 5 nam het thuis op tegen Vinkhuizen 2 en zij verloren helaas met 3-7: Jort Everts won twee wedstrijden en Luuk Tholen een.

Argus 6 moest net als team 1 vroeg uit de veren en stonden ook om 9.00 uur te tafeltennissen in Finsterwolde tegen Oldambt 3. Ook zij verloren met de cijfers 7-3,zowel Danielle Storteboom, Pien Kamps en Lynn broerken haalden een punt binnen.

Argus 7 had ook een team van Gttc tegenover zich staan, dit was team 8. Dit team liet wederom een 7-3 op het score bord verschijnen. Hier werden de punten gescoord door Douwe Kruizenga drie keer, Thye Greven twee keer, Liecke Greven een keer en het dubbel.

Argus 8 speelde thuis tegen Vinkhuizen 3. Helaas was Vinkhuizen te sterk voor het Argus team en ze verloren met 0-10.

Argus 9 moest spelen in Dokkum tegen het eerste team en wisten net als vorige week 1 puntje mee te nemen naar huis. Nu werd het puntje gemaakt door Robin Schuur. Het team verloor dus met 9-1.