Jeugdverslag

Bas van der Graaf wint zijn B-licentie

Tijdens het laatste toernooi van dit seizoen om een B –Licentie te verdienen is het Bas van der Graaf gelukt om die B-Licentie te bemachtigen. Hij wist in een poule van 8 alle wedstrijden te winnen en daarmee was de B-licentie binnen.

De competitie deze week betrof weer een uitwedstrijd voor alle teams.

Argus 1  moest de afsluitdijk over om tegen Olympia (Enkhuizen) 1 te spelen. Argus won deze wedstrijd met overmacht, het werd 0-10. De  punten werden gescoord door Liecke Greven, Tiemo Laban en  Fleur Hoogeveen..

Argus 2 moest de andere kant van Nederland bezoeken en gingen  naar Winterswijk waar  SMD 1 speelt.  Deze wedstrijd duurde maar liefst 4,5 uur er werden dan ook maar liefst 5  5-setters en  die  ook nog op 11-9 eindigden  gespeeld.  Helaas  op 1 na werden deze allemaal verloren.  De uitslag had dus ook zomaar anders kunnen zijn maar het werd 6-4 voor SMD.  Invaller Soeverain N`yudi had zijn zenuwen het beste in bedwang en won twee partijen. Danielle Storteboom won er een en ook het dubbel punt werd  door Argus in de wacht gesleept.

Argus 3  was ook  ver van huis en speelde in Apeldoorn tegen de Veluwe 1. Ook hier vielen de 5 setters net verkeerd en werd er met 6-4 verloren. Justin van der Laan en Roos Veen wisten allebei 2 partijen te winnen.

Argus 4 was op bezoek in Friesland en speelde tegen  FTTC 2 uit Franeker.
De jongens hadden een zware middag en er werd met 8-2 verloren. Douwe Kruizenga en Valentijn Versluis wonnen er ieder een

Volgende week is er weer een thuiswedstrijd voor onze Argus jeugd, Deze wedstrijd beginnen niet zoals gebruikelijk is om 13.30 maar al om 11.00 uur!!
Kom ze dus vooral aanmoedigen volgende week!