Jeugdverslag

2de helft jeugd competitie begonnen

Argus 1 speelde thuis tegen SVE uit Utrecht. Fleur Hoogeveen, Liecke Greven en Tiemo Laban waren eensgezind vandaag en wonnen er ieder twee. Het dubbel was ook voor Argus, dus werd er met 7-3 gewonnen.

Argus 2 speelde thuis tegen Gttc 1 uit Groningen. Ondanks dat er met een invaller uit team 4 werd gespeeld was de stand beter dan in hun uit wedstrijd. Toen werd ern met 2-8 verloren, nu met 4-6. Pien Kamps was goed in vorm en won er twee. Danielle Storteboom en invaller Bas van der Graaf wonnen er ieder een.

Argus 3 speelde ook thuis en wel tegen Gispen 1 uit Culemborg . ook zij scoorden nu beter dan in de uitwedstrijd, toen 3-7 verloren en nu met 4-6. Justin van der Laan won er twee en Soeverain N`yudi een en ook het dubbel werd gewonnen. Helaas bleef Annelien Greydanus met lege handen staan vandaag.

Argus 4 speelde ook thuis tegen een GTTC ploeg en wel tegen team 2 . Dit team wist na een spannende strijd uit eindelijk met 6-4 te winnen. Robin Schuur en Douwe Kruizenga wonnen er ieder twee en Dani Rodriquez Barba won er een . Ook hier werd het dubbel gewonnen .