Jeugdverslag

Volle bak in de Borgstee

Na weer een week geen competitie in verband met het jeugdklassentoernooi in Zwolle moesten nu alle jeugd teams thuis spelen.

Argus 1 speelde tegen DTS 1 uit Enschede. Fleur Hoogeveen deed goede zaken door al haar drie partijen te winnen. Liekce Greven en Tiemo Laban wonnen er ieder twee. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus. Hierdoor werd er met 8-2 gewonnen.

Argus 2 speelde tegen Treffers Arnhem 1. Dit was een belangrijke wedstrijd want beide teams staan gezamenlijk onderaan. Dit was na spannende wedstrijden ook aan de stand te zien, ze hielden elkaar in evenwicht en het werd dus 5-5. Thije Greven had een zeer goede dag en wist al zijn drie partijen te winnen. Danielle Storteboom was goed voor de andere twee punten. Pien Kamps bleef helaas met lege handen achter.

Argus 3 speelde tegen Assen 1 in de Borgstee, Ook hier werden vele spannende wedstrijden gespeeld , die helaas niet allemaal de goede kant op kwamen Zo stond Justin van der Laan nog met 2-0 voor tegen Jerrie Hazeveld en kon zelfs met 3-0 winnen maar helaas ging die game toch nog naar Jerrie en werd het een 5-setter die Justin net verloor. Uit eindelijk werd er met 3-7 verloren. Zowel Roos Veen, Justin van der Laan en Soeverain N`yudi wonnen elk een. Hierdoor blijven ze helaas wel onderaan staan in deze zware poule.

Argus 4 speelde ook tegen een team van Assen en wel het derde team. Dit team had meer succes en won met 6-4. Voor Bas van der Graaf en Douwe Kruizenga geldt dat ze prima kunnen mee komen om dit niveau, zij wonnen ook al hun drie partijen. Voor Dani Rodriquez Barba is het nog wennen om op dit hogere niveau uit te komen en wist helaas nog net niet tot een score te komen.

Volgende week staat er voor de jeugd weer een uitwedstrijd op het programma.