Jeugdverslag

Jeugd Argus 3 Kampioen!!!
.

Het 3de jeugdteam van argus is al een ronde voor de laatste wedstrijd kampioen in de Noordelijke divisie. Dit team had genoeg aan 6 punten . Ze speelden tegen concurrent Vinkhuizen en moesten nog wel flink aan de bak. Uit eindelijk werd het 4-6 voor Argus en daar mee kunnen ze niet meer ingehaald worden door Vinkhuizen. Volgens seizoen komt dit team uit in Landelijk C. Justin van der Laan, Roos Veen , Annelien Greydanus en Soeverain N`yudi gefeliciteerd met dit resultaat!

Argus 1 speelde  uit  de boer Taverzo uit Zoetermeer,, ze verloren met 6-4. Fleur Hoogeveen wist twee partijen te winnen, Liecke Greven een en  nog een punt wegens opgave van een speler van Zoetermeer.

Argus 2 was bij   Gttc 1  ( Groningen) op bezoek,ondanks dat dit team op de laatste plaats staat in hun poule gingen ze er vandaag wel voor en met resultaat. Ze wonnen met 4-6. Hun eerste gewonnen wedstrijd dit seizoen. Thije Greven en Pien Kamps wonnen er ieder twee, Danielle Storteboom won er een en ook het dubbel werd gewonnen..

Argus 4  had het moeilijk in Buitenpost, ze speelden daar tegen het eerste jeugd team en verloren met 8-2. Bas van der Graaf wist nog wel twee partijen te winnen.. Ondanks deze uitslag blijven ze wel op de tweede plaats in hun poule staan.

Argus 5  speelde  uit tegen het Friese Delta impuls 1 en hadden ook een moeilijke middag in Friesland. Er werd met 9-1 verloren. Samuel Hanning wist de eer hoog te houden en maakte het winnende punt.

Volgende week is de laatste  competitieronde, hierbij zullen alle teams thuis spelen in de borgstee in Harkstede.