jeugdverslag

Vol huis in de Borgstee

Argus 1 speelde thuis tegen Hutaf 1. De jongens zijn nog niet helemaal goed op dreef deze competitie. Er werd met 3-7 verloren. Maurice Storteboom wist er twee te winnen en Martin Miedema een. Dit team staat na de helft van de gespeelde wedstrijden op dit moment vierdes in de poule.

Argus 2 speelde thuis tegen mede koploper Swift(D) 3. Na de eerste twee partijen was het duidelijk dat dit inderdaad een zeer waardige tegenstander is en stond Argus met 0-2 achter. Het werd zelfs 1-5, maar uit eindelijk bleef de schade beperkt en werd er met 4-6 verloren. Tiemo Laban wist heel knap al zijn 3 partijen te winnen en ook Danielle Storteboom pakte een puntje mee. Dit team staat nu na de helft te hebben gespeeld op een keurige tweede plek met twee punten achterstand op de nummer 1. Tiemo Laban en Liecke Greven hebben zelfs nog geen wedstrijd verloren.

Argus 3 speelde thuis tegen Hou tafel 77 1. Ook dit team doet het erg goed dit seizoen en won deze middag met 7-3. Justin van der Laan won weer al zijn drie partijen, Annelien Greydanus won er twee en Valtentijn Versluis won een punt. Ook het dubbel was voor Argus. Argus 3 staat op dit moment boven aan in hun poule en hebben 4 punten voorsprong op de nummer twee.

Argus 4 speelde thuis tegen Vinkhuizen 2 en wonnen deze met 6-4 Bas van der Graaf was de man van de wedstrijd en won al zijn drie partijen, Robin Schuur won er twee en ook hier was het dubbel voor Argus. Dit team staat na de helft te hebben gespeeld op een derde plaats in hun poule.

Argus 5 speelde ook thuis en had Gttc 3 op bezoek. Hier werden ook goede zaken gedaan en werd er met 7-3 gewonnen. Samuel Hanning won hier al zijn drie wedstrijden, Guus Meijer twee en Lennie Tromp pakte ook een puntje mee en ook hier was het dubbel voor Argus. Dit team staat op een keurige derde plaats in hun poule.