Jeugd verslag

Eindelijk weer een vol competitie programma voor de jeugd.

Na dat de afgelopen weken er veel teams niet hoefden te spelen ivm vakantie en andere toernooien, was het deze week een bijna vol programma bij de jeugd.

Argus 1 speelde thuis tegen Olympia (E) 1. De jongens begonnen erg goed en stonden binnen de kortste keren op 6-0 voor. Helaas werd het hierna wat lastiger en werd de einduitslag 7-3 voor Argus 1. Maurice Storteboom wist wederom al zijn drie partijen te winnen, Gijs de Vries won er twee en Martin Miedema een.Ook het dubbel werd gewonnen door Argus.

Argus 2 doet het tot nu toe prima in het Landelijk C gebeuren. Deze week had dit team de huidige nummer drie op bezoek: De Treffers `70 uit Klazinaveen. Ook hier kwam Argus 2 goed uit de start blokken en stonden na 3 wedstrijden met 3-0 voor. Hierna werd het weer spannend want de twee volgende wedstrijden waren voor de Treffers. En stond het weer 3-2. Na een lange middag met vele spannende wedstrijden en hele close standen werd het toch nog 8-2 voor Argus. Zowel Liecke Greven en Tiemo Laban wonnen hun drie wedstrijden. Danielle Storteboom won er twee.

Argus 3 speelde ook thuis en hadden het Friese Dokkum 2 op bezoek. Ook dit team had een hele goede middag en wonnen ook met 8-2. Roos Veen en Justin van der Laan wonnen al hun wedstrijden Annelien Greydanus wist er een te winnen. Ook het dubbel was voor het Argus team. Dit team staat op dit moment bovenaan .

Argus 4 kwam deze week niet in actie, zij hadden deze wedstrijd al in voren gespeeld en speelden toen tegen Buitenpost 1. Helaas werd er toen met 8-2 verloren. De punten werden gescoord door Robin Schuur en Bas van der Graaf ieder een punt

Argus 5 speelde deze week ook een thuis wedstrijd tegen Dttc `78 2 . Dit team deelde de punten met de tegenstander, het werd 5-5. Dani Rodriquez Barba en Samuel Hanning wonnen ieder twee wedstrijden en Lennie Tromp wist er een te winnen.

Ook het duo competitie team was deze week op pad, maar helaas zijn hier de uitslagen nog niet van bekend .