Argus jeugd

Laatste thuis wedstrijd dit seizoen in de Borgstee. Argus 1 had het deze het deze middag moeilijk tegen Dokkum 1. Mede omdat kopman Maurice Storteboom geblesseerd aan de kant zat. Invaller Tiemo Laban wist het zijn tegenstanders wel erg lastig te maken en won er uit eindelijk 1. Gijs de Klerk wist er twee te winnen en Martin Miedema won er een. De uitslag was dus 5-5. Argus 2 speelde thuis tegen Kampenion 2 uit Kampen. Ook dit team had het moeilijk maar wisten uit eindelijk toch nog tot een 5-5 stand te komen. Liecke Greven won al haar drie partijen , Thije Greven won er een en ook het dubbel werd gewonnen. . Argus 3 speelde tegen Midstars 1 en deden goede zaken om met 7-3 te winnen. Roos Veen en Justin van der Laan wonnen hun drie wedstrijden. Annelien Greydanus won er 1. Dit team staat riant bovenaan in hun poule met 14 punten voorsprong met nog 2 wedstrijden te gaan. Argus 4 speelde thuis tegen Buitenpost1. Dit is de koploper in hun poule en dat was ook te zien. Argus verloor met 2-8. Bas van der Graaf en Tim Harmsen wonnen ieder een. Argus 5 speelde tegen Gttc4, deze waren helaas maar met 2 personen en dus was de wedstrijd ook zo klaar. Het werd 7-3. Lennie Tromp, Samuel Hanning en Guus Meijer wonnen er ieder een en ook het dubbel werd gewonnen.. In de duo competitie werd ook weer gespeeld. Dit was de laatste ronde. Argus 1 speelde eerst tegen Oldambt 3 en wonnen dit nipt met 2-3. Zowel Aafke Greydanus als Steyn Greydanus wonnen er een en ook het dubbel. Hierna speelden ze nog tegen Talo en wonnen deze met 5-0. Hier werden de punten gemaakt door Dewin Hanning en Steyn Greydanus. Hiermee is dit team kampioen in deze klasse geworden. Gefeliciteerd: Aafke , Steyn en Dewin met deze mooie prestatie!