Aanmelding vrijwilligers

Informatie aanmelding vrijwilligers.

Zonder vrijwilligers, geen vereniging! Als je kijkt naar onze vereniging dan zijn er tal van activiteiten die alleen maar georganiseerd kunnen worden als er leden zijn die zo nu en dan de handen uit de mouwen willen steken. Iedereen op zijn of haar eigen manier.

Deze personen verdienen een groot compliment, nietwaar? Ook jij kunt een bijdrage leveren! Naast dat het leuk is, is het bijvoorbeeld ook nuttig om ervaring op te doen waarmee je elders profijt kan hebben. Bovendien kun je op die manier ook invloed uitoefenen op het wel en wee binnen de vereniging.

We willen graag steeds een stapje beter en daarbij is de hulp van onze leden van groot belang! Jij wilt graag een bestuurs/-kaderfunctie (vrijwillig) vervullen in de tafeltennissport? Dat kan.

Neem dan contact met onze secretaris Ineke Scholtens-Brugge. Secretaris.argus@gmail.com of tel. 0598 - 393968 met vriendelijke groet, bestuur ttv Argus.